Nino naručivao 2 piva odjednom, pa ‘popio’ od konobarice šaku u glavu

Objavljeno, 10. ožujka 2024. Crna kronika
# Foto: UNSPLASH / Jeremy Bishop / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Mladić je u krčmi naručivao dva piva odjednom. Kad su rekli da više ne može, počele su nevolje.

Prema ovotjednoj presudi, sve se događalo u lipnju oko 23.15 sati u Gunji, na Trgu žrtava Domovinskog rata 14, na terasi caffe bara “Monaco”. Gost Nino (20) i konobarica Jasna (28) osuđeni su zbog narušavanja javnog reda i mira.

“Nino je u alkoholiziranom stanju zatražio od vlasnika lokala Kreše i konobarice da mu donesu dva piva, a kada su ga isti odbili uslužiti, u više navrata glasno vičući obratio se vlasniku: Krešo daj mi dva piva bog te je*o!

Bacio bocu

Kad ga je odbio, opet mu se obratio: Donesi mi pivo, pi*ko jedna, jel me čuješ, mamu ti je*em, razbit ću te! Konobarica ga je upozorila na ponašanje, pa je vikao na nju: Je*em i tebi majku, kurvo jedna, sve ću vam porazbijat!

Jasna mu je potom zadala udarac stisnutom šakom u predjelu tjemena, nakon čega joj je Nino otvorenim dlanom zadao udarac u područje glave iza uha i sa stola uzeo pivsku bocu koju je bacio na tlo ispred lokala”, naveo je sudac u presudi.

Nino se oglušio na pozive suda, pa mu je suđeno u odsutnosti. Konobarica Jasna svjedočila je kako je mladiću donijela dva piva, ali je on kasnije tražio još dva, što je ona odbila. Počeo se derati na gazdu.

Kazna 100 eura

“Upozorila sam ga da se tako ne obraća vlasniku lokala, te da lokal prestaje s radom u ponoć, a on je počeo vikati i na mene. U ruci je držao bocu i krenuo prema meni. Uplašila sam se, pa sam ga šakom udarila u glavu.

On mi je uzvratio udarac, ne znam kojim dijelom ruke, ali znam da me je udario u području glave iza uha. Potom je bacio pivsku bocu na asfalt ispred ugostiteljskog objekta gdje se razbila, te je napustio terasu”, ispričala je konobarica.

Policija je vrlo brzo stigla na poziv gazde i pronašla mladića te ga uhitila. Nino je kažnjen sa 100 eura, od čega mu se odbija 40 eura jer je dan proveo u policijskom pritvoru. Jasna je kažnjena sa 60 eura. Oboje moraju platiti po 30 eura prekršajnih troškova.


Tagovi: DVA PIVA GUNJA KAFIć KONOBARICA MLADIć šAKOM U GLAVU TUKAO SE

NEDAVNO OBJAVLJENO