OVO NIJE JAVNA TELEVIZIJA

Nezgodan prilog o HDZ-ovoj vlasti HTV odlučio emitirati u 4.10 ujutro!

Objavljeno, 22. rujna 2021. Komentari
# Foto: HTV screenshot / Detalj priloga u Labirintu u koruptivnoj HDZ-ovoj vlasti u Kutini
AUTOR
Robert Mihaljević

Skandal na Prisavlju: državna televizija pod čvrstom kontrolom HDZ-a iznenada je prilog o zviždačici koja je razotkrila HDZ-ovu vlast u Kutini odlučila prikazati u srijedu u 4.10 ujutro!

“Adrijana Cvrtila dva puta postavljana je na mjesto direktorice kutinske Eko Moslavine… Mlada i sposobna, pomislila je da može mijenjati stvari, ali oni koji su je postavili očekivali su poslušnost i rad za “njihovo dobro”… Umjesto pristanka na takve zahtjeve, Adrijana Cvrtila odlučila im je reći dosta”, stoji u najavi priloga na Facebooku.

“Samo na HRT4 ekskluzivno u 4.10 ujutro. Stop cenzuri na HRT-u! Pa da ne čekate možete i ovako pogledati”, oglasio se i predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Hrvoje Zovko koji je također podijelo link na emisiju koju je urednica Labirinta odlučila podijeliti na Facebooku.

Jutros se zbog svega oglasio i nagrađivani istraživački novinar 24sata Ivan Pandžić.

“Labirint s ovim prilogom je nenadano ispao iz sheme. Kolegica Maja Sever je začuđena tim potezom objavila da na HRT-u nema cenzure i da su odlučili emitirati noćas u 4.10 ujutro.

Zato je Jagoda Bastalić barem pustila ranije na FB. Dakle, iako sam uvjeren, kao i Maja i Jagoda, da ste sigurno radnim danom u 4 ujutro bili budni, da ste vidjeli emisiju i prilog, ipak ga stavaljam ovdje. Za one rijetke koji po noći spavaju”, napisao je Pandžić.

Iz dana u dan, tako, vodstvo HRT-a potvrđuje optužbe da nisu javni servis, već glasilo u službu vladajuće stranke. Državna je televizija, kojoj plaćamo 80 kuna pretplate mjesečno, postala jedna od većih hrvatskih sramota.

KAKO SE KUPUJU GRADSKI VIJEĆNICI

Adrijana Cvrtila dva puta postavljana je na mjesto direktorice kutinske Eko Moslavine… Mlada i sposobna, pomislila je da može mijenjati stvari, ali oni koji su je postavili očekivali su poslušnost i rad za "njihovo dobro"… Umjesto pristanka na takve zahtjeve, Adrijana Cvrtila odlučila im je reći dosta!

Objavljuje HRT Labirint u Utorak, 21. rujna 2021.

Tagovi: ADRIJANA CVRTILA EMISIJA HRT HTV LABIRINT UJUTRO

NEDAVNO OBJAVLJENO