Nezapamćena tragedija: dječak (3) utopio se u bazenu u dvorištu kuće!

Objavljeno, 18. lipnja 2023. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ARHIVA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Prestrašna tragedija u Puli: u bazenu se prilikom proslave rođendana utopio trogodišnji dječak!

Kako je danas otkrila istarska policija, oni su u subotu oko 15 sati primili dojavu da hitna medicinska pomoć pruža pomoć djetetu koje je palo u bazen u dvorištu kuće na Medulinskoj cesti u Puli.

“Unatoč naporima zdravstvenih djelatnika, dijete je preminulo. Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, nadležno državno odvjetništvo naložilo je obdukciju. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti događaja”, rekli su u Policijskoj upravi.

Dr. Gordana Antić iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije ističe kako je hitna imala na raspolaganju svu potrebnu opremu te je dječaka pokušavala reaninirati gotovo sat i pol, piše Glas Istre.

No, unatoč svim primijenjenim metodama i nadljudskim naporima medicinskog osoblja, dječaku nije bilo pomoći. Konstatirana je smrt utapanjem. Dječak je predugo bio u vodi.

Policija će nakon kriminalističkog istraživanja u suradnji sa županijskim tužiteljima odlučiti o daljim koracima, odnosno mogućim kazenim prijavama protiv odgovornih za dječakovu smrt.


Tagovi: BAZEN BAZENI DJEčAK PULA UTOPIO SE

NEDAVNO OBJAVLJENO