OLIVERA ĆIRKOVIĆ U OSIJEKU

Nezapamćen interes za promociju knjige šefice zloglasne bande

Objavljeno, 12. siječnja 2020. Zabavno
# Foto: FACEBOOK / Olivera Ćirković prekrasna je žena visoka 193 centimetra
AUTOR
Redakcijski tekst

Oko 600 ljudi okupilo se u subotu navečer u Osijeku na promociji knjige “Ja, Pink Panter” Olivere Ćirković poznate kao šefice jednog od ogranaka zloglasne bande.

Nezapamćen interes za promociju ne čudi jer je pink panterica Olivera imala život o kojem će se jednom sigurno snimiti film. Bivša košarkašica ima 50 godina, iznimno je zgodna žena, visoka je 193 centimetra, a počinila je gotovo 1700 pljački u kojima je odnijela milijune eura.

Svoju je knjigu nedavno predstavila i na sajmu u Zagrebu, a tim povodom gostovala je u RTL direktu kod poznatog televizijskog voditelja Zorana Šprajca.

OSTAVILA IH BEZ DAHA

Portal sib.hr kaže kako je posjetitelje promocije svojom pričom u Osijeku Olivera sinoć ostavila bez daha.

Osuđena je na više od 30 godina zatvora, a sedam godina odslužila je u zloglasnim zatvorima u Grčkoj, zemlji gdje je počela nevjerojatnu karijeru. Iz prvog zatvora čak je uspjela pobjeći, no brzo su je ulovili.

Olivera Ćirković bivša je košarkaška reprezentativka Jugoslavije, tuzlanskog Jedinstva, beogradske Crvene zvezde, grčkih Panatinaikosa i Pankratija. Pljačkala je zlatarnice po Grčkoj, i to kao jedna od visoko rangiranih članica zloglasne balkanske bande Pink Panter.

ZATVORSKI DNEVNIK

Godinama joj nisu uspjeli ući u trag jer je pljačke uglavnom osmišljavala i koordinirala iz pozadine.

Knjiga “Ja, Pink Panter” zapravo je zatvorski dnevnik koji je počela pisati u ćeliji u Grčkoj. Danas u šali zna reći kako joj srce zaigra kad prođe pokraj zlatarnice, ali svoje se kriminalne prošlosti odrekla.

Često naglašava kako od sirotinje nikad ništa ne bi ukrala. U Grčkoj je osmislila originalni model pljačke: njezina Pink Panter banda automobilom bi se zaletjela u izlog luksuzne draguljarnice, potrpala dragocjenosti u vreću i netragom nestala.


Tagovi: KNJIGA OLIVERA ćIRKOVIć PINK PANTER PROMOCIJA

NEDAVNO OBJAVLJENO