DROGERIJE NA METI UIGRANE EKIPE

Neuhvatljiva ‘parfem banda’: Već treći slučaj, policija i dalje nemoćna

Objavljeno, 16. lipnja 2020. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA / Krađa parfema iz bjelovarske Bipe - nema veze s događajem iz ovog teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Parfem banda opet hara: s polica drogerije ukradeni su ovih dana skupocjeni parfemi vrijedni više od 2600 kuna.

To je već treći slučaj krađe skupih parfema na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednjih nekoliko mjeseci. Krađa se dogodila u drogeriji Bipa u Ulici Josipa Jelačića u Daruvaru.

Policija sumnja kako su parfeme s polica Bipe ukrale dvije zasad nepoznate ženske osobe koje su snimile nadzorne kamere u drogeriji.

Policija je nedavno objavila kako intenzivno traga za ovim muškarcem s fotografije. Snimljen je nadzornim kamerama u jednoj drogeriji u Bjelovaru, a sumnjiči ga se krađu skupocjenih parfema.

“S ciljem prikupljanja korisnih saznanja vezanih za kriminalističko istraživanje krađe skupocjenih parfema u drogeriji na području Bjelovara, policija traži pomoć pri utvrđivanju identiteta muškarca s fotografije”, naveli su iz bjelovarske Policijske uprave.

Bjelovarska policija nedavno je objavila fotografije tri ženske osobe za koje se sumnja da su krale parfeme u drogeriji Bipa. Tekst i slike možete pročitati OVDJE.

Žene s tih fotografija terete se za krađe 2. i 13. ožujka ove godine u ranim poslijepodnevnim satima u bjelovarskoj Bipi. Policija je objavila snimke nadzornih kamera i traži pomoć građana.

No, očito je da kriminalistička istraga zasad ne daje rezultate i da se kradljivci parfema ne obaziru previše na to.


Tagovi: BIPA KRAđA PARFEM BANDA PARFEMI

NEDAVNO OBJAVLJENO