Netko je s kolodvora ukrao Čazmatransov autobus!

Objavljeno, 10. travnja 2024. Crna kronika
# Foto: ČAZMATRANS / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je tragala za nepoznatim počiniteljem koji je s kolodvora u Vrbovcu ukrao autobus!

Kako jutros navode, krađa se dogodila u noći s nedjelje na ponedjeljak u Vrbovcu u Zagrebačkoj ulici. Ukraden je Čazmatransov putnički autobus.

“Nepoznati je počinitelj otuđio autobus marke Setra bjelovarskih registarskih oznaka vlasništvo trgovačkog društva iz Čazme. Materijalna šteta iznosi oko 9500 eura“, rekli su u policiji u srijedu.

Kad se dogodi krađa autobusa na tom području, sumnja odmah pada na serijskog kradljivca buseva iz okolice Bjelovara. No, zasad nema informacija da je i ovaj put riječ o istoj osobi.

Legenda kaže kako je on u životu ukrao najmanje 180 autobusa, kamiona i automobila, ali polovica djela nikad mu nisu dokazana. Za oko 40 je kazneno odgovarao. O njemu je pisao i naš portal.

Varaždinska je policija pak danas priopćila kako je u utorak oko 17.30 sat, u Ivanečkom Naselju zaustavila autobus kojim je upravljao 56-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2.43 promila.

I to za vrijeme kada mu je ukinuta i oduzeta vozačka dozvola te izrečena zabrana polaganja vozačkog ispita. S obzirom da je navedeni višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uhićen je i priveden u PP Ivanec.

“Provjerom je utvrđeno da je navedeni autobus otuđen u Vrbovcu u vremenu od 7. do 8. travnja ove godine. U tijeku je kriminalističko istraživanje”, ističu u varaždinskoj policiji.

Godine, pak, odgovaraju serijskom kradljivcu iz okolice Bjelovara. I on ima 56. No, je li riječ o istom čovjeku – uskoro ćemo doznati.


Tagovi: AUTOBUS KOLODVOR UKRAO AUTOBUS VRBOVEC

NEDAVNO OBJAVLJENO