KAKVA JE TO OSOBA

Netko je ovog preslatkog psića ostavio na suncu u kutiji kraj kontejnera za smeće

Objavljeno, 29. lipnja 2019. Vijesti
# Foto: UDRUGA VAU VAU
AUTOR
Redakcijski tekst

Netko je jučer ovog malenog psića strpao u kartonsku kutiju i ostavio kraj kontejnera za smeće u Predavcu kod Bjelovara. Fotografija objavljena na Facebooku izazvala je, s pravom, bijes građana.

“Pa hvala ti čovječe što si ovo napravio, što si osobno meni stavio još jedan teret na leđa, jer on ovako maleni ne može ostati u Predavcu, a bome ni u toj kutiji pred vratima.
Svaka čast na hrabrosti u pola bijela dana, šteta što nisam stigla na vrijeme doći iz drugog dvorišta iako su dvorištari lajali ko ludi i dozivali me, da te uslikam i prijavim, pa kad bi te lupili po džepu više ne bi bio tako pametan.
Sebično govno… Eto, to si!
Dođi sutra pitati našu Vesnu koja ima 66 godina kako joj je čistiti boksove ili Iru koja dođe pomoći Vesni subotom ili Tanju koja dođe kada može ili možda mene koja sam još uvijek u Predavcu od jutra. Ili Željka…
A sad idem završiti što imam i moram s malim siročićem, a ti se hladi pod klimom. Napravio si dobro djelo”, napisali su u Udruzi za zaštitu životinja Vau vau koja vodi azil u Predavcu.

Pas u kutiji kraj kontejnera za smeće
Foto: Udruga za zaštitu životinja Vau vau


Tagovi: KONTEJNER KUTIJA PAS

NEDAVNO OBJAVLJENO