IZLETIO S CESTE I ISPAO IZ KABINE

NESREĆA Poginuo još jedan traktorist, već peti u manje od dva mjeseca!

Objavljeno, 25. rujna 2021. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajima iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Muškarac (35) smrtno je stradao u izlijetanju traktora u petak oko 15.30 sati u mjestu Ruškovica na području Velike Ludine, između Ivanić-Grada i Kutine.

Kako je u subotu otkrila policija, 35-godišnjak s područja Križa upravljao je traktorom nerazvrstanom cestom niz nagib. U manje od dva mjeseca smrtno je stradalo pet traktorista na području središnje i sjeverne Hrvatske.

“On je po izlasku iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine, sletio u odvodni kanal gdje je udario u stablo, a potom u betonski stup ograde. Uslijed udarca vozač je ispao iz kabine te je je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Policija će o ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti izvješće”, kažu danas u sisačkoj Policijskoj upravi.

Prije tri tjedna na kutinskom je području poginuo traktorist (57) prilikom izvlačenja trupca iz šume u mjestu Gojlo. On je traktorom uz pomoć lanca povlačio trupac uz uzbrdicu, nakon čega je u jednom trenutku došlo do prevrtanja traktora koji je prignječio muškarca, rekli su u policiji.


Tagovi: POGINUO TRAKTOR TRAKTORIST

NEDAVNO OBJAVLJENO