Nespretnom lovcu opalio metak koji je nosio u džepu, ranjen je u trbuh

Objavljeno, 21. lipnja 2022. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Nespretni lovac (36) ranjen je u trbuh nako što mu se aktiviralo streljivo koje je nosio u džepu dok je vozio automobil.

Nesretan slučaj dogodio se u ponedjeljak navečer na području Međimurja, a policija je otkrila kako istražuje cijeli slučaj.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je u ponedjeljak oko 19.30 sati na prometnici između Dragoslavec Sela i Križopotja došlo do samoranjavanja 36-godišnjaka.

Nesretni slučaj dogodio se u trenutku kada je 36-godišnjak vozilom krenuo u lov te je pritom u džepu jakne nosio više komada streljiva i bateriju za noćnu optiku. U jednom trenutku, na neutvrđeni način, došlo je do aktiviranja streljiva, uslijed čega je zadobio ustrijelnu ranu u predjelu trbuha.

Ozlijeđeni je zatražio hitnu medicinsku pomoć u bolnici u Čakovcu, gdje je utvrđeno da je zadobio laku tjelesnu ozlijede s mogućom prekvalifikacijom u tešku te je zadržan na daljnjem liječenju.

 Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice ovog događaja”, izvijestili su u utorak iz međimurske policije.


Tagovi:

NEDAVNO OBJAVLJENO