DETALJI STRAVIČNE PROMETNE NESREĆE

Neoprezni vozač usmrtio djevojčicu (13), drugo dijete (12) teško ozlijeđeno

Objavljeno, 17. listopada 2021. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je otkrila detalje stravične prometne nesreće u kojoj je u nedjelju kod Otočca poginula 13-godišnja djevojčica, a 12-godišnje dijete teško je ozlijeđeno.

“Danas u 8.50 sati na dionici državne ceste broj 50, u mjestu Čovići, dogodila se prometna nesreća kada je 64-godišnjak s područja Grada Otočca, upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake te se uključivao u promet s lokalne ceste.

Nije se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu i udario je u osobni automobil gospićke registracijske oznake kojim je iz smjera Gospića u smjeru Otočca upravljala 37-godišnjakinja s područja Grada Otočca.

Uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno je stradalo dijete (2008.), dok je drugo dijete (2009.) teško ozlijeđeno i prevezeno u KBC Zagreb, dok je 38-godišnjak s područja Perušića lakše ozlijeđen, a svi su bili putnici u osobnom automobilu kojim je upravljala 37-godišnjakinja.

Putnik iz drugog automobila, 67-godišnjak iz Rijeke lakše je ozlijeđen. Očevidom rukovodila je županijska državna odvjetnica iz Karlovca uz stručnu pomoć policijskih službenika. Protiv 64-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, priopćili su danas iz gospićke policije.


Tagovi: DIJETE DJEVOJčICA GOSPIć POGINULA PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO