KRADLJIVAC BICIKLA

Neobična potjera za debelim čovjekom “s majicom dignutom preko trbušine”

Objavljeno, 25. srpnja 2019. Vijesti
# Foto: FACEBOOK (vlasnica pokraj bicikla s novim lokotom)
AUTOR
Redakcijski tekst

Neobična potjera za debelim čovjekom “s majicom dignutom preko trbušine” završila je u srijedu uspješno po nesmotrenu vlasnicu bicikla, a neuspješno po kradljivca.

Kako je koprivnička policija u četvrtak priopćila, “provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 49-godišnjak sa sisačkog područja jučer oko 12 sati u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića otuđio nezaključani bicikl, oštetivši vlasnicu za nekoliko tisuća kuna”.

Protiv kradljivca je odmah “podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu”.

U potragu za biciklom uključila se i brojna zajednica na društvenim mrežama, i to nakon objave vlasnice kako joj je “prije 15 minuta ukraden bicikl iz centra grada”.

“Ukrao ga debeli cigan s majicom dignutom preko trbušine”, napisala je očajna Tamara.

Nedugo potom na Facebooku se pojavljuje informacija kako je bicikl viđen na cesti prema Koprivničkim Bregima. Uslijedila je brza reakcija koprivničke policije.

“Našla ga policija! Hvala svima na brzoj reakciji i djelatnicima PP koprivničko-križevačke jer su dokazali da mogu biti brzi, kao što ste i vi! Da nije bilo vaših dojava s neta, ne bi ga našli. Ljudi, hvala”, bila je presretna vlasnica ukradene dvokolice.

Poslije je priznala kako je sama kriva jer je u Nemčićevoj ulici u središtu Koprivnice načas ušla u dućan, a bicikl je ostavila nezaključan na nogostupu. Vrijednost bicikla marke Montana iznosi oko tri tisuće kuna, ali vlasnica veli da je on mnogo vrjedniji jer je riječ o daru.

Pouka priče? Ne ostavljajte bicikl nezaključan ni na sekundu. I ako se svejedno dogodi krađa, odmah u pomoć pozovite policiju i cijelu zajednicu na društvenim mrežama.


Tagovi: BICIKL KRAđA

NEDAVNO OBJAVLJENO