Neno naoružan do zuba prijetio konobarici Maji jer mu nije dala pivo

Objavljeno, 12. listopada 2023. Crna kronika
# Foto: Youtube screenshot / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Neno je prijetio gostima i konobarici naoružan do zuba jer su mu odbili natočiti još jedno piće.

Prema presudi, sve se dogodilu u srpnju oko 22.40 sati u ugostiteljskom objektu Pan u selu kod Našica. Osuđen je za remećenje javnog reda i mira u alkoholiziranom stanju (napuhao 1,04 promila) te posjedovanje hrpe oružja.

“Zbog odbijanja konobarice Maje da mu zbog utjecaja alkohola usluži pivo, vikao je: “Vidjet ćete vi ko sam ja, vratit ću se!“. Nakon toga je izašao van i vikao gostima na terasi: “Da li je cijela ekipa na okupu, čekam da jedan po jedan izađu van da ih sredim i čekam glupu konobaricu da je riješim”.

Vikom na javnom mjestu remetio je javni red i mir te je tada nosio hladno oružje kojem je osnovna namjena napad ili nanošenje ozljeda: mačetu crne boje, dužine 74 cm i tri noža pogodna za nanošenje ozljeda.

Dakle, posjedovao je hladno oružje kojem je osnovna namjena napad ili nanošenje ozljeda i na javnom mjestu nosio noževe koji su pogodni za nanošenje ozljeda čime je postupio protivno odredbi Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana”, navela je prekršajna sutkinja.

Neno je nakon uhićenja sve priznao. Oružje je odbacio ispred jedne kuće u selu, ali policija ga je pronašla: mačetu crne boje marke Wurth, nož crne boje marke Mtech USA, nož crne boje preklopni, marke Columbia tian de bad 758, te nož smeđe-srebrne boje, preklopni, marke Yong li.

Sutkinja ga je ovih dana osudila na 900 eura kazne te mora podmiriti 15 eura troškova prekršajnog postupka. Oružje mu je trajno oduzeto. Presuda je nepravomoćna.


Tagovi: KAFIC MACETA NAORUZAN NASICE PIVO PRIJETIO KONOBARICI

NEDAVNO OBJAVLJENO