UNATOČ SVIM PREPORUKAMA

Nema dalje: popularni noćni bar u subotu organizira Corona party

Objavljeno, 14. ožujka 2020. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / Poziv na veliki Corona party u subotu navečer
AUTOR
Redakcijski tekst

Unatoč preporukama mjerodavnih da se odgode sva veća javna okupljanja, posebno u zatvorenim prostorima, u nekim hrvatskim krajevima noćni život ne posustaje.

Jedan popularni noćni bar s područja Koprivničko-križevačke županije, tako, poziva goste na subotnji – Corona party. Zabava, dakako, nema veze s virusom, već popularnim meksičkim ‘limunada pivom’.

To najbolje pokazuje kako mjere koje donosi krizni stožer u nekim slučajevima nisu dale ploda. Stožer je, naime, donio preporuku da se odgode sva okupljanja na kojima je više od stotinu osoba te posebno pozvao ugostitelje na suradnju.

No, takva okupljanja ipak nisu zabranjena, pa je Corona party podravskog ugostitelja posve legalan poslovni potez. I sad imate apsurdnu situaciju: Vlada i lokalne vlasti zatvorile su škole, vrtiće, sportske objekte i koncertne dvorane te sve javne ustanove.

No, punoljetnim školarcima nitko ne brani da u subotu odu na party u noćni bar ili bilo koji drugi kafić u kojem se i dalje okuplja prilično gostiju. Sve dok nema zabrane, logično je da ugostitelji rade.

Taj kraj do danas nema niti jednog zaraženog. No, samo je pitanje trenutka kad će ga imati.


Tagovi: CORONA CORONA PARTY KORONAVIRUS NOćNI BAR ZABAVA

NEDAVNO OBJAVLJENO