NAŠ IZVOR IZ STRANKE TVRDI:

Ne želi biti šef gradskog HDZ-a jer nije postao Podravkin menadžer

Objavljeno, 18. siječnja 2020. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / PODRAVKA / Goran Kovačić i Dalibor Kezele
AUTOR
Robert Mihaljević

Predsjednik koprivničkog HDZ-a Goran Kovačić ne želi u utrku za novi mandat na skorašnjim unutarstranačkim izborima, otkriva dobro upućen izvor iz stranke.

Kovačić se, osim toga, odlučio politički posve pasivizirati, a razlog je, kako kažu, nevjerojatan. On je, naime, očekivao kako će preuzeti izvršnu menadžersku poziciju u Podravki, pa je razočaran jer se to nije dogodilo.

Šef HDZ-a i gradski vijećnik bio je zamjenik Podravkina izvršnog direktora za poljoprivredu Zdravka Dimača. Nakon što je Dimač početom godine napustio kompaniju, u tvrtki se priča kako se Kovačić vidio na njegovu mjestu.

TKO ĆE U UTRKU

No, novi izvršni direktor tog Podravkina sektora postao je Dalibor Kezele, direktor poslovnog programa Hrana i predsjednik HUP-ove Udruge prehrambene industrije i poljoprivrede.

Naš izvor kaže kako se Kovačić od tog časa odlučio isključiti iz unutarstranačkih izbora. On je, inače, kadar najmoćnijeg čovjeka koprivničkog HDZ-a Damira Felaka.

Tko će u utrku za mandat novog predsjednika HDZ-a u Koprivnici zasad nije poznato. Posljednjih mjeseci spominje se ime gradskog vijećnika i direktora Veterinarske stanice Bernarda Vukušića, ali nema potvrde da će se on doista kandidirati.


Tagovi: DALIBOR KEZELE GORAN KOVAčIć HDZ PODRAVKA

NEDAVNO OBJAVLJENO