SUD NIJE IMAO MILOSTI

Nazvao suprugu kurvom i droljom pa odmah završio sedam dana u zatvoru

Objavljeno, 02. rujna 2019. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / DANICA.HR
AUTOR
Redakcijski tekst

Vlado (61) iz okolice Grubišnog Polja uhićen je i zatvoren na sedam dana jer je suprugu Anđelku (58) nazvao kurvom optuživši je da ga vara sa susjedom Antunom.

Vlado je otac dvoje punoljetne djece i umirovljenik koji prima 4200 kuna mjesečno. Nikad nije osuđivan, niti prekršajno kažnjavan. Na sudu je sve priznao i rekao kako mu je žao zbog svega. Inače, kaže, nije takav.

“Kurvo, droljo, j… se s Antunom”, bila je jedina rečenica koja mu se u prekršajnoj prijavi stavljala na teret.

Sve se dogodilo u lipnju ove godine oko 20.20 sati u obiteljskoj kući u okolici Grubišnog Polja. Vlado ne zna što mu je došlo, ali priznaje da je reagirao potpuno neprimjereno. I dalje žive zajedno i dobro se slažu, pa je sud odbio prijedlog policije da mu izrekne zabranu približavanja i kontakta.

Povreda dostojanstva

No, Vladi to neće nimalo pomoći jer je bio uhićen iste noći, nakon što je policija na poziv supruge banula u njihovu obiteljsku kuću. Anđelka je rekla kako su joj muževe riječi izazvale “povredu dostojanstva“.

Vlado je ovih dana konačno stao pred prekršajnog suca u Daruvaru koji ga je proglasio krivim i kaznio s 2100 kuna. No, ne mora platiti ništa od toga jer je svoj grijeh već ‘oprao’ sedmodnevnim zatvorom.

Mora, doduše, podmiriti blizu tisuću kuna troškova prekršajnog postupka. Najviše zbog prevoženja u zatvor u Bjelovar.


Tagovi: KURVA ZATVOR ZENA

NEDAVNO OBJAVLJENO