POSLOVNE PRILIKE

Natječaji za radna mjesta: Traže se menadžer, konobari, građevinci

Objavljeno, 02. svibnja 2020. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top poslovne prilike za brzu prijavu klikom.

Dekra zapošljavanje za potrebe klijenta traži voditelja sektora održavanja i investicija. Mjesto rada je sjeverna Hrvatska, a rok prijave 13.5. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmjerenja, pet godina iskustva na poslovima voditelja, znanje engleskog jezika i slično. Poslodavac nudi stimulativne nagrade i menadžersku poziciju u proizvodnoj tvrtki s premium proizvodima. Prijavite se.

Nexe Grupa traži električara (m/ž). Mjesto rada je Drnje – Botovo, a rok prijave je 24.5. Traži se srednjoškolska stručna sprema elektro smjera, a radno iskustvo nije relevantno. Poslodavac nudi putne troškove dolaska na posao i odlaska s posla, regres, božićnicu, jubilarne nagrade, nagrade za radne rezultate, dinamično okruženje i slično. Prijavite se putem linka.

Tehnomontaža d.o.o. zapošljava bravara – montera (m/ž) u Križevcima. Rok prijave je 28.5. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite detalje na linku.

Zamax plin traži radnika u punioni plinskih boca (m/ž). Rad se odvija u Koprivnici. Potrebni su spremnost na timski rad i komunikativnost te vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Mijatović, obrt za iznajmljivanje nekretnina, traži pomoćnog građevinskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a rok prijave je 11.5. Radno iskustvo je poželjno, no ne predstavlja uvjet za zasnivanje radnog odnosa. Provjerite detalje ovdje.

Mod – trgovačko društvo zapošljava pomoćnog zidara (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 11.5. Poslodavac nudi adekvatnu plaću, uz razne dodatke i beneficije. Više o poslu ovdje.

TP Varaždin d.o.o. zapošljava na poziciji prodavač (m/ž) u mjestu Sigetec. Prijave su otvorene do 16.5. Postoji mogućnost rada umirovljenika na pola radnog vremena. Provjerite detalje na linku.

Del – Prom d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Starigradu. Rok prijave je 31.5. Potrebno je više osoba za rad, a radno iskustvo nije uvjet. Provjerite detalje ovdje.

Hotel Podravina d.o.o. traži konobara (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 28.5. Više na linku.


Tagovi: POSAO POSAO.HR RADNA MJESTA

NEDAVNO OBJAVLJENO