PREDSTEČAJNI POSTUPAK

Nakon više od 40 dana blokade konačno odblokirani svi računi tvrtke Hangar 18

Objavljeno, 12. rujna 2019. Financijer
# Foto: ARHIVA / Jedan od Hangarovih dućana koji je u međuvremenu zatvoren
AUTOR
Redakcijski tekst

Koprivnička IT tvrtka Hangar 18 poznata po mobitelima NOA opet ima odblokirane račune i nastavlja normalno poslovati, priopćeno je u četvrtak iz tvrtke.

“Od srijede tvrtki Hangar 18 odblokirani su svi poslovni računi predstečajnim rješenjem te tvrtka nastavlja s normalnim poslovanjem.

Nastavlja se uspješna poslovna suradnja s kupcima i dobavljačima, a zaposlenici koji su najveća vrijednost ove tvrtke, redovito primaju plaće. Prioritet je postizanje uspješnih dogovora svih zainteresiranih strana i rješavanje obveza prema vjerovnicima s nadom pozitivnog ishoda cijelog procesa.

Tvrtka Hangar 18 d.o.o. osnovana je 2005 godine. Nakon 15 godina uspješnog poslovanja, tvrtka Hangar 18 prolazi kroz proces restrukturiranja poslovanja, odnosno provode se određene organizacijske promjene i uvode poboljšanja u poslovne procese.

Nastojanje Hangara 18 je eliminiranje neefikasnosti u poslovanju te se u potpunosti posvetiti povećanju operativne profitabilnosti i poboljšanju poslovnog modela”, priopćili su iz Hangara.

U srijedu smo OBJAVILI kako je Hangar završio u predstečajnoj nagodbi zbog više od 170 milijuna kuna nepodmirenih obveza. Ročište u kojem će se donijeti odluka o ukupnim tražbinama sazvano je za 10. prosinca.


Tagovi: HANGAR ODBLOKIRANI RAčUNI

NEDAVNO OBJAVLJENO