Nakon Ludbrega, STOP SHOP otvara još 20 shopping centara diljem Hrvatske

Objavljeno, 13. listopada 2022. Vijesti
# Foto: STOP SHOP / Maloprodajni centar STOP SHOP u Ludbregu
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

U Ludbregu je u četvrtak svečano otvoren prošireni maloprodajni lanac STOP SHOP koji objedinjuje kvalitetu i pristupačnu kupovinu na jednom mjestu.

STOP SHOP Ludbreg do sada je imao šest zakupaca koji su uključivali pet trgovina i jedan ugostiteljski objekt, a od danas je i službeno proširen na 15 zakupaca s 14 trgovina i ugostiteljskim objektom.

Dobrim prometnim vezama te velikim parkirališnim prostorom usmjeren je na štedljive „pametne kupce“ koji cijene pristupačnost i praktičnost, a u okviru ponude mogu se pronaći artikli različite namjene – odjeća, obuća, kućne potrepštine, oprema za djecu, artikli za kućne ljubimce, namještaj i slično.

Osim gradonačelnika grada Ludbrega, Dubravka Bilića, svečanom otvorenju prisustvovao je i gospodin Joško Piteša – predstavnik STOP SHOP-a za Hrvatsku, kao i predstavnici zakupaca te brojni gosti i kupci koje je dočekao niz pogodnosti povodom otvorenja proširenog STOP SHOP-a.

Dvostruko veći

„Svi STOP SHOP maloprodajni parkovi u Hrvatskoj nalaze se na odličnim pozicijama koje su jako dobro prometno povezane s ostatkom grada u kojem su locirane, a situacija je ista i u Ludbregu. Krasi ga lakoća pristupa te dobra prometna povezanost javnim prijevozom iz svih dijelova grada.

Osim postojećeg STOP SHOP-a, na ovom području trenutno nema trgovačkog centra niti pravog maloprodajnog parka stoga se pitanje proširenja nametnulo samo po sebi s obzirom da područje koje obuhvaća prošireni STOP SHOP Ludbreg broji oko 21.300 stanovnika kojima ovo proširenje donosi opušteno iskustvo kupovine na jednom mjestu“, istaknuo je Joško Piteša.

STOP SHOP je poznati brend maloprodajnih parkova koji predstavlja jasnu alternativu prenatrpanim, često skupim trgovačkim centrima u gradu. Riječ je o maloprodajnim parkovima koji uključuju privlačne i praktične brendove, a usredotočeni su na gradove srednje veličine. Nalazi se u zapadnom dijelu Ludbrega u Ulici Rudolfa Fizira 3, a od glavnog grada je udaljen svega 100-tinjak kilometara.

Osim prepoznatljive arhitekture, ugostiteljskog objekta, zelenih površina i igrališta, STOP SHOP Ludbreg kupcima nudi mogućnost kupovine u sljedećim trgovinama: Tedi, Spar, Bipa, Tisak, KiK, NKD, Optika Anda, Pepco, Sport Vision, Offertissima, Mana, ZOO City, Vacom i Sinsay. Ukupna površina s prvotnih je nešto više od 3000 m2 proširena na 6155m2, a broj parkirnih mjesta je sa 139 povećan na 255.

„Iznimno mi je drago da je projekt maloprodajnog parka, destinacije gdje na jednom mjestu imamo mnoštvo trgovina prepoznao Ludbreg te da smo danas dobili obilježje pravoga grada. Kad smo započinjali projekt, svi su govorili da smo nerealni, ali drago mi je da je i STOP SHOP u Ludbregu vidio potencijal i dobroga partnera za realizaciju velikog projekta, ne samo za naš grad, nego i za cijelu okolicu.

Idući u Velikoj Gorici

Svim zakupcima želim sretan i uspješan rad u Ludbregu, želim da šire svoje poslovanje te da u budućnosti nastavimo ovako dobru suradnju sa STOP SHOP-om, na obostranu korist i zadovoljstvo“, osvrnuo se gradonačelnik Ludbrega, Dubravko Bilić povodom službenog otvorenja.

Uz opušteno iskustvo pristupačne kupovine, ovakav koncept maloprodajnih parkova privlači praktične lokalne dobavljače te kupcima daje dovoljno vremena za uživanje i obavljanje drugih svakodnevnih aktivnosti. STOP SHOP je na hrvatsko tržište ušao krajem 2018. godine i od tada ne prestaje širiti svoje poslovanje.

Analize tržišta pokazale su potrebu za otvaranjem više od 20 dodatnih STOP SHOP lokacija u Hrvatskoj s ciljem donošenja pristupačne ponude prilagođene svim dobnim skupinama u manjim mjestima te otvaranja novih radnih mjesta za lokalno stanovništvo. Već za dva tjedna, 27. listopada, planirano je otvorenje najvećeg STOP SHOP-a u Hrvatskoj – onog u Velikoj Gorici, a do kraja godine u planu je otvorenje prepoznatljivog maloprodajnog parka i u Gospiću.


Tagovi: LUDBREG OTVORENJE STOP SHOP

NEDAVNO OBJAVLJENO