NEOBIČNA STATISTIKA

Najviše se seksamo u listopadu, najmanje u proljetnom svibnju

Objavljeno, 05. travnja 2017. Zabavno
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Listopad je mjesec tijekom kojeg se Podravci i Prigorci najviše – seksaju! Ne vjerujete? Tako kažu statistički podaci o rođenima tijekom godine.
Prema  službenim podacima Državnog zavoda za statistiku, na području naše županije godinama se najviše djece rađa u srpnju. Oduzmite devet mjeseci trudnoće i eto vam doba u kojem se parovi iz naše županije najčešće upuštaju u sladostrasne ‘vratolomije’.
Zašto u listopadu? Teško pitanje. Taj se mjesec uglavnom povezuje s početkom bogate i plodne jeseni. Vinogradi su obrani, žetva i berba u polju gotovo je obavljena. Slijedi doba uživanja u plodovima rada. A vremenske prilike u ranu jesen često znaju biti vrlo poticajne za ljubav. Znaju to dobro i naši pjesnici.
Svibanj je pak mjesec u kojem Podravci i Prigorci najmanje vode ljubav. Zašto? Statistika veli da se najmanje djece u našem kraju u pravilu rađa u veljači. Usporedbe radi: preklani je tijekom srpnja rođeno 114, a tijekom veljače tek 77 djece u našoj županiji.
Svibanj je u pravilu ugodan, proljetni radovi u punom su jeku i mnoštvo ljudi najveći dio dana provodi vani, na svježem zraku koji može izazvati zdrav umor.
Kakva je situacija s našim susjedima? Sudeći po broju rođene djece, Varaždinci, Bjelovarčani, Virovitičani i Zagorci najviše se seksaju kad dobro zahladi – tijekom prosinca. Međimurci su nam po toj životnoj disciplini mnogo sličniji. Oni najčešće vode ljubav tijekom rujna.
A dok se mi odmaramo od prevelikih tjelesnih napora u krevetu i na nekim manje uobičajenim objektima – sjetite se, bit će to tijekom travnja i svibnja – sve se ‘praši’ u Rijeci i okolici. Taj kraj baš početkom proljeća bilježi najviše novih trudnoća. Kako i ne bi. Nakon duge zime, stiže pravo mediteransko sunce koje odmah u proljeće ‘skida’ zimsku garderobu sa skladnih primorskih figura.


Tagovi: NAVIKE SEKS SVIBANJ

NEDAVNO OBJAVLJENO