Naherene šarapolke odlaze u povijest

Objavljeno, 04. listopada 2021. Fotografija dana
# Foto: PODRAVKA / Skidanje žaluzina s prozora na sedmom katu
AUTOR
Redakcijski tekst

Podravkine ‘naherene šarapolke’, ruglo kompanije i cijele Koprivnice, konačno odlaze u povijest. U ponedjeljak je počela njihova demontaža.

“Najavljena obnova Podravkine poslovne sedmerokatnice, informatička i energetska rekonstrukcija te modernizacija, i službeno je započela 1. listopada. U skladu s predviđenim tijekom radova, danas je počelo i uklanjanje vanjskih žaluzina, popularnih šalaporki, s prozora poslovne zgrade.

Žaluzine, koje su posljednjih godina bile predmet brojnih rasprava i kritika, kako Podravke tako i Koprivnice, konačno odlaze tamo gdje im je i mjesto, u povijest. Ovime je i simbolično označen početak radova”, rekli su u Podravki.

U skladu s planiranim, u narednim danima uz ostale predviđene radove bit će skinute sve vanjske žaluzine koje datiraju još iz vremena gradnje zgrade, prije više od 40 godina, a zatim slijedi i vanjska i unutarnja obnova Podravkinog sjedišta.

Završetak radova na rekonstrukciji očekuje se početkom srpnja iduće godine, a nakon čega je planiran tehnički pregled, primopredaja te povratak zaposlenika čija su radna mjesta u poslovnoj sedmerokatnici.


Tagovi: NAHERENE šARAPOLKE PODRAVKA

NEDAVNO OBJAVLJENO