Načelnik pozvao mještane na feštu: Sve je besplatno, ionak to vi plaćate!

Objavljeno, 29. lipnja 2022. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / Zdravko Brljek (treći slijeva)
AUTOR
Redakcijski tekst

Najveće škrtice u inače škrtoj Podravini – barem tako kažu brojni vicevi i narodne legende – pozvali su sve ljude na besplatno jelo, piće, koncerte, predstave, kino projekcije, napahunce za djecu.

“Sve je besplatno”, potvrđuje načelnik Novigrada Podravskog kod Koprivnice Zdravko Brljek Brčo (SDP) koji tumači kako je sve to ionako plaćeno novcem mještana pa nema razloga da sve još jednom plaćaju.

Kako je Brljek danas otkrio za portal ePodravinu, fešta u kojoj Općina časti dogodit će se u povodu Dana općine koji je 15. srpnja. U nedjelju, 17. srpnja, besplatan je sladoled, pivo, pečene ribice, a vikend poslije gulaš, gemišt, sokovi, baš sve.

“Dogodi se da nemaš u džepu ni 20 kuna za cugu pa dođeš u nezgodnu situaciju da ti kum koji doma ima pet kombajni i milijune v džepu počasti ženu i djecu, pa mu sad ti vrati. Ovaj put toga nema. Tko god da ima milijune, nema kaj s novcima tu delati, nema kaj platiti.

Ako se hoće preseravati, kak to po običaju hoće delati, niko mu nebu štel uzeti novce. Nebu preseravanja u plaćanju rundi, svi bumo jednaki, i ovi koji su pobirali od države i mi koji to nismo uspjeli”, rekao je popularni Brčo za ePodravinu.


Tagovi: BESPLATNO DAN OPćINE NOVIGRAD PODRAVSKI ZDRAVKO BRLJEK

NEDAVNO OBJAVLJENO