TAKO SE TO RADI

Načelnik pozvao mještane da sami izaberu izvođače za Dan općine

Objavljeno, 12. veljače 2020. Zabavno
# Foto: FACEBOOK / Zdravko Brljek (treći slijeva)
AUTOR
Redakcijski tekst

Općina Novigrad Podravski kod Koprivnice pozvala je mještane da u anketi sami izaberu kojeg bi glavnog glazbenog izvođača željeli za rođendan općine u subotu, 11. srpnja.

“Za eventualne koncerte i zabave nakon koncerta potrebno je već sad zakapariti izvođače. O tome je bilo riječi i na prošloj sjednici Općinskog vijeća.

Raspravljalo se o dvije konkretne ponude koje se uklapaju u financijske mogućnosti Općine, a spominjano je da bi se mogao osmisliti i treći prijedlog. Pomozite nam u odlučivanju.

Narednih deset dana glasajte za ponudu koju smatrate prihvatljivijom ili u komentarima dajte svoj prijedlog”, pozvao ih je putem Facebooka načelnik Zdravko Brljek Brčo (SDP).

U petak je glavni zabavljač Psihomodo pop, a u subotu mještani mogu birati između Učiteljica i Jasmina Stavrosa. Nedjelja je pak bezecirana za program “ribice i piva zabadav”.

Program s Učiteljicama stoji 63.750 kuna, a onaj sa Stavrosom 65.000 kuna. No, mještani mogu predložiti i nekog drugog, ali da se uklopi u proračun proslave općinskog rođendana koji se slavi 15. srpnja.

Pa, pomozite Novigracima i glasajte za svojeg favorita:

POMOZITE U ODLUČIVANJUDan Općine, 15. srpanj, ove godine pada u srijedu.Planiramo većinu kulturnih, zabavnih i…

Objavljuje Zdravko Brljek BrčoSrijeda, 12. veljače 2020.

Tagovi: ANKETA DAN OPćINE IZVOđAčI KONCERTI NOVIGRAD PODRAVSKI

NEDAVNO OBJAVLJENO