SVE ZBOG NAVODNOG OGOVARANJA

Nabrijani par ušao u frizerski salon i napravio pravi rusvaj

Objavljeno, 26. ožujka 2020. Vijesti
# Foto: ARHIVA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Pravu frku i nered napravili su Davor (37) i njegova partnerica Ivana (38) dok su kao furija uletjeli u frizerski salon u Garešnici.

Prvo su verbalno, a potom i fizički napali frizerke Svjetlanu (31) i njezinu kćer Karlu (19), i to pred gospođom Mirjanom koja je bila na frizuri. Povod? Svjetlana i Karla navodno su ogovarale Davorovu prijateljicu Ivanu.

Sve se dogodilo lani u studenome oko 9.10 sati. Prema presudi Općinskog suda, Davor je odmah nakon ulaska počeo na sav glas vikati na vlasnicu frizerskog salona Svjetlanu riječima: “Čuli smo da si pokazivala i objavljivala neke poruke i slike”.

Svjetlana ga je upitala o čemu priča, a on joj je odgovorio da priča o svojoj prijateljici Ivani. Potom je opet počeo vikati i vrijeđati Svjetlanu i njezinu kćer Karlu: “Kurvetine jedne obične”!

FRIZERKE OZLIJEĐENE

Nakon toga snažno je ošamario Karlu kojoj su naočale od siline udarca pale na pod te je odgurnuo od sebe. Za to vrijeme Ivana je snažno ogrebla Svjetlanu vičući na nju: “Koga ti nazivaš kurvom i starom babom”!

U naguravanju ju je ogrebla po obje strane podlaktice, a potom i Karlu koja ih je htjela rastaviti. Vlasnica salona uspjela je potom nekako pozvati policiju, a Davor i Ivana pobjegli su iz frizeraja.

Majka i kći u napadu su lakše ozlijeđene. Svjetlana je zadobila crvenilo i podljev na lijevoj nadlaktici, dok je Karla zadobila ogrebotine i crvenilo na obje podlaktice te crvenilo na lijevoj strani lica. Klijentica, gospođa Mirjana, bila je šokirana prizorima.

Davor i Ivana proglašeni su krivima i osuđeni na po 100 eura kazne. Osim toga, zabranjeno im je 12 mjeseci da ulaze u frizerski salon.


Tagovi: FRIZERKE FRIZERSKI SALON GAREšNICA PRESUDA RUSVAJ

NEDAVNO OBJAVLJENO