NAGRAĐENO 460 NAJBOLJIH

Na Tulumu izvrsnosti uručene nagrade najboljim učenicima i njihovim mentorima

Objavljeno, 13. lipnja 2019. Vijesti
# Foto: Grad Koprivnica
AUTOR
Redakcijski tekst

Grad Koprivnica nagradio je 460 učenika i mentora koji su postigli zapažene rezultate na županijskim, državnim i  međunarodnim natjecanjima, a nagrade su im uručene u srijedu na Tulumu izvrsnosti.

Među nagrađenima su, tako, i učenik trećeg razreda gimnazije Luka List koji je sa svojom ekipom ove godine ostvario zapažene rezultate na najvećoj međunarodnoj školskoj olimpijadi iz kemije u Rusiji. I ne samo to: Luka uskoro ide na novu olimpijadu u Francusku u ekipi od četvero učenika iz Hrvatske.

Učenica drugog razreda koprivničke gimnazije Marta Kunštić, državna prvakinja iz astronomije, također će imati radno ljeto jer uskoro ide na međunarodnu olimpijadu iz astronomije.

Nagrade najboljima uručio je gradonačelnik Mišel Jakšić čestitavši učenicima i njihovim mentorima na uspjesima.

Za prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima učenici su dobili poklon bon za knjižaru vrijedan 250 kuna. Za prva tri mjesta na državnim natjecanjima 200 kuna, a za prvo mjesto na županijskom 150 kuna te ulaznicama za kino i bazene.

Posebno je nagrađeno devetero učenika koji su sudjelovali na više natjecanja i njima je dodijeljen bon u vrijednosti 400 kuna te ulaznice za kino i godišnja ulaznica za Gradske bazene. Dobili su i majice s natpisom „I ja sam izvrstan“ te „I ja sam izvrsna“.


Tagovi:

NEDAVNO OBJAVLJENO