Na povratku iz alkoholnog provoda stradalo pet mladih osoba

Objavljeno, 27. lipnja 2022. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija je ilustrativna i nema baš nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Pet mladih osoba u dobi od 22 do 24 godine stradalo je u prometnim nesrećama u ranim jutarnjim satima, nakon alkoholnog provoda.

U nedjelju oko 4.40 sati na državnoj cesti D-2, jugozapadna obilaznica Varaždina, u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe.

“Osobnim vozilom je pod utjecajem alkohola od 1.92 promila upravljala 24-godišnjakinja iz smjera Turčina u smjeru Poljane. Zbog utjecaja alkohola vozilom je sišla u lijevu stranu van kolnika i udarila u zaštitnu ogradu i cestovni jarak.

Ozljede su zadobile vozačica i putnica u vozilu starosti 24 godine. Medicinska pomoć pružena im je u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede će im se okvalificirati naknadno”, izvijestila je u ponedjeljak varaždinska policija.

Isto jutro, oko 2.50 sati u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu u prometnoj su nesreći ozlijeđene tri mlade osobe.

“Osobnim vozilom je pod utjecajem alkohola od 1.18 promila upravljao 24-godišnjak iz smjera Možđenca u smjeru Presečna. Zbog neprilagođene brzine izlaskom iz zavoja došlo je do zanošenja vozila i izlijetanja u cestovni jarak, nakon čega je došlo i do prevrtanja vozila na krov.

Ozljede su zadobili vozač i dva putnika u vozilu starosti 22 godine. Medicinska pomoć pružena im je u bolnici u Varaždinu, a ozljede će im se okvalificirati naknadno”, kažu jutros u policiji.


Tagovi: ALKOHOL MLADI PROMETNE VARAžDIN

NEDAVNO OBJAVLJENO