Muž ženu nije pustio u kuću. Ona provalila ramenom pa ga zgrabila…

Objavljeno, 21. travnja 2022. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / DANICA.HR
AUTOR
Redakcijski tekst

Supružnici Mile (56) i Jadranka (52) proglašeni su krivima i osuđeni zbog svađe i nasilja koje su počinili jedno prema drugome u obiteljskoj kući.

Prema presudi, lani u studenome u okolici Kutine oko 20 sati Mile nije pustio suprugu u kuću jer je prije toga promijenio bravu na ulaznim vratima. Jadranka je pokušala otključati, ali nije išlo. Potom je odlučila provaliti te je ramenom uspjela razvaliti vrata i ući u kuću.

“Šta razvaljuješ”, dočekao ju je Mile na kauču.

“Brava ne valja“, odgovorila je Jadranka.

Istrgnula mu mobitel

“Ma valja, ja sam promijenio i stavio novu”, dodao je Mile.

“O, đubre jedno bezobrazno, smeće bezobrazno, šta mi zaključavaš, je… ti bog mater”, urlala je Jadranka na supruga.

Mile je u tom času uzeo mobitel kako bi je snimio, ali Jadranka mu ga je istrgnula iz ruke i bacila na pod. Potom ga je uhvatila za majicu i potrgala je, a muž se branio pa ju je odgurnuo. Pritom su se cijelo vrijeme ‘častili’ sočnim psovkama. Jadranka je nazvala policiju koja je Milu odmah uhitila.

Nekoliko dana ranije dogodio se sličan incident. Mile je zaključao vrata i navečer nije htio pustiti Jadranku koja se vraćala s posla. Cijelu je noć proboravila ispred kuće. Mile se na sudu branio kako je bravu promijenio jer je stara bila loša te je zaključao kuću i boravio u dnevnom boravku.

Tisuću kuna kazne

“Ja bih njoj otključao vrata da je pokucala, ali ne… Ona je silom ušla u kuću dok sam spavao, nakon čega me je napala i vrijeđala”, branio se Mile.

Jadranka je to opovrgnula. Otkrila je i kako ju je prvi put, par dana ranije, ostavio vani kad se vratila s posla.

“Stigla sam oko 19 sati, bila je zaključana kuća. Zvala sam ga na mobitel da mi otključa, a on se samo javio i rekao: Molim, gospođo. Nije me htio pustiti. Nekoliko dana kasnije, nešto prije 19 sati, stigla sam s posla, a nisam mogla otključati jer je promijenio bravu”, svjedočila je žena.

Mile i Jadranka proglašeni su krivima i kažnjeni sa po tisuću kuna kazne. No, Mile mora platiti samo 400 kuna jer je dva dana proveo u policijskom pritvoru. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti.


Tagovi: BRAVA KUTINA MUž PRESUDA PROVALILA VRATA žENA

NEDAVNO OBJAVLJENO