Muškarac ujutro otišao u šumu i više se nije vratio. Pronašli ga sinoć, mrtvog

Objavljeno, 15. srpnja 2022. Crna kronika
# Foto: HGSS / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Nova velika tragedija tijekom šumskih radova: u nesreći je smrtno stradao 65-godišnjak, izvijestila je u petak policija.

Užasna tragedija dogodila se u četvrtak između 6.30 i 21.30 sati u šumi na području mjesta Bratina, južno od Zagreba.

Nesretni 65-godišnjak je u šumi rušio stablo koje je odjednom palo na njega, uslijed čega je preminuo na mjestu događaja, otkrivaju danas iz zagrebačke Policijske uprave.

Muškarac je u šumu otišao rano ujutro. Kad su članovi obitelji shvatili da nešto nije u redu, organizirali su potragu te su na koncu, sinoć oko 21.30 sati pronašli njegovo mrtvo tijelo u šumi, ispod stabla.

Tijelo je prevezeno  u Zavod za sudsku medicinu gdje se obaviti obdukcija i utvrditi točan uzrok smrti. No, prema svemu sudeći, smrt je nastupila zbog fatalnih ozljeda u padu stabla.

Dan ranije, u srijedu, muškarac (34) smrtno je stradao prilikom izvlačenja drva oko 17.30 sati u šumskom predjelu na području općine Barilović.

“Prilikom radova u šumi, došlo je do nesretnog slučaja u kojem je smrtno stradao muškarac star 34 godine. Prilikom sječe i izvlačenja trupaca došlo je do ozljeđivanja muškarca koji je preminuo”, rekli su jučer u karlovačkoj policiji.


Tagovi: DRVA MRTAV šUMA

NEDAVNO OBJAVLJENO