Mortus pijani tikvan skrivio prometnu nesreću. Napuhao 3,33 promila

Objavljeno, 30. lipnja 2024. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

“U petak oko 16.40 sati u Novoselcu, na području Općine Križ, vozač (45) je pod utjecajem alkohola od 3,33 promila u organizmu upravljao osobnim automobilom bjelovarskih oznaka Moslavačkom ulicom u smjeru zapada.

Dolaskom neposredno prije kućnog broja 142, prešao je vozilom na lijevu stranu kolnika te udario u osobni automobil zagrebačkih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 54-godišnjakinja.

Nakon toga je na prilaznom kolniku ispred kućnog broja 142 vozilom sletio s kolnika te zadnjim dijelom udario u nepropisno parkirani automobil zagrebačkih oznaka, kojeg je tamo parkirala 32-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 45-godišnji vozač i 54-godišnja vozačica, a liječnička pomoć im je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Naknadnim provjerama utvrđeno je da je 45-godišnjak upravljao vozilom za vrijeme dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole. Također, zbog nepropisnog parkiranja 32-godišnjakinji je na mjestu izdana obavijest o počinjenom prekršaju”, rekli su jutros u policiji.

APEL POLICIJE:

Koristimo priliku i ovim putem apelirati na vozače i druge sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa kako bi bilo što manje tragičnih događaja i kako bi se razina sigurnosti u cestovnom prometu podigla na još višu razinu.


Tagovi:

NEDAVNO OBJAVLJENO