Mortus pijani mladić u 5 ujutro ušetao u policiju. Bolje da nije…

Objavljeno, 19. srpnja 2023. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ARHIV / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Zbog bizarne laži koju je rekao policajcima mortus pijani mladić u Zagorju kazneno će odgovarati.

“Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 28-godišnji mladić lažno prijavio kazneno djelo razbojništva.

Naime, 28-godišnjak je u subotu oko 04,50 sati, došao u policijsku postaju pod vidnim utjecajem alkohola te podnio na zapisnik kaznenu prijavu protiv nepoznatih počinitelja.

Prilikom podnošenja kaznene prijave, 28-godišnjak je naveo kako je u noći, 14./15. srpnja bio u ugostiteljskom objektu u Zaboku gdje je konzumirao alkoholna pića te su ga iz ugostiteljskog objekta izbacili redari, nakon čega se pješice uputio prema parkiralištu gdje su iz osobnog automobila izašle dvije muške osobe.

Nadalje je naveo kako ga je jedan muškarac udario šakom u glavu uslijed čega je pao, dok mu je drugi muškarac iz torbice uzeo novčani iznos od 14.700 eura i mobilni telefon.

Policijski službenici Policijske postaje Zabok, tijekom kriminalističkog istraživanja, utvrdili su mnoge nelogičnosti u iskazu 28-godišnjaka koji je podnio kaznenu prijavu te su u ponedjeljak s njim ponovno obavili razgovo.

Tom prilikom je izjavio kako na njegovu štetu nije počinjeno kazneno djelo razbojništva, kao niti koje drugo kazneno djelo ili prekršaj, a svoje izmišljene navode pravdao je višednevnom alkoholiziranošću te da je tijekom vikenda mobitel pronašao u vikend kući, a novac u obiteljskoj kući.

U utorak 28-godišnjak je u potpunosti priznao da je lažno prijavio kazneno djelo te da ne posjeduje i nije posjedovao navedeni novac.

Protiv 28-godišnjaka podnijeta je prijava zbog sumnje u lažno prijavljivanje kaznenog djela”, ističu u zagorskoj policiji.


Tagovi: LAGAO PIJAN POLICIJA ZAGORJE

NEDAVNO OBJAVLJENO