Mortus pijani ‘majstor’ nije uspio svladati rotor: produžio ravno u stup

Objavljeno, 13. svibnja 2024. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / Prometna u petak oko 22 sata u Prelogu
AUTOR
Redakcijski tekst

Mortus pijani vozač nije uspio svladati kružni tok: produžio je ravno na travnati otok te se zabio u stup javne rasvjete.

Ništa čudno jer je nakon nesreće napuhao čak 2,57 promila alkohola. Kako jutros javlja međimurska policija, nesreća se dogodila još u petak nešto poslije 22 sata u Prelogu, na raskrižju Sajmišne i Domagojeve.

“Zbog neprilagođene brzine 53-godišnji vozač automobila austrijskih oznaka ulaskom u raskrižje s kružnim tokom izgubio je nadzor te izletio na travnati otok, gdje je prednjim dijelom automobila udario u metalni stup javne rasvjete.

Ozlijeđeni vozač vozilom hitne pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu gdje je utvrđeno kako je u nesreći lakše ozlijeđen. Zbog opasnosti od pada metalnog stupa javne rasvjete na kolnik od 22.20 sati Sajmišna ulica bila je zatvorena za sav promet.

Nakon sanacije stupa javne rasvjete, u subotu u 8.30 sati Sajmišna ulica otvorena je za sav promet. Vozač je sankcioniran novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 1710 eura, uz izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca”, rekli su u ponedjeljak u policiji.


Tagovi: PIJANI VOZAč PRELOG PROMETNA ROTOR STUP

NEDAVNO OBJAVLJENO