Mortus pijani Ivan neartikulirano vikao na ulici. Stanari mislili da je životinja

Objavljeno, 26. kolovoza 2023. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Ivan je uhićen nakon što je pijan na ulici neartikulirano vikao i nerazgovijetno galamio iza ponoći.

Prema presudi, sve se dogodilo potkraj lipnja oko 50 minuta nakon ponoći u mjestu Šišinec na području Lekenika ispred kućnog broja 33.

“Ivan je narušavao javni red i mir na način što je u alkoholiziranom stanju u koncentraciji od 1,74 promila neartikulirano vikao i galamio, te na taj način remetio normalno odvijanje noćnog odmora građana, čime je počinio prekršaj protiv javnog reda i mira”, naglasila je sutkinja.

Ivan iz Velike Gorice nije se odazivao pozivima suda pa mu je suđeno u odsutnosti. Policajac koji je došao na poziv uznemirenih građana svjedočio je kako je vikao i galamio u noćnim satima na javnom mjestu i na taj način remetio noćni mir građana.

Ivan je ispuštao neartikulirane glasove pa su stanari u prvi tren pomislili da je riječ o nekoj životinji. No, kasnije se ispostavilo kako je u pitanju mortus pijani bećar.

Sutkinja ga je kaznila s 40 eura i 20 eura troškova prekršajnog postupka. No, od kazne mu se oduzima dan proveden u policijskom pritvoru, što iznosi 40 eura. Presuda je nepravomoćna.


Tagovi: LEKENIK NEARTIKULIRANO UHIćEN VIKAO

NEDAVNO OBJAVLJENO