Mortus pijana vozačica naletjela na baku i unuka! Teško su ozlijeđeni

Objavljeno, 28. listopada 2023. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija nema baš nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Potpuno pijana vozačica naletjela je na baku i unuka na ulici teško ih ozlijedivši. Uhićena je.

Kako javljaju iz policije, nesreća se dogodila u četvrtak oko 17 sati kada je 40-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom u Zagrebu kolnikom Ulice dr. Luje Naletilića u smjeru sjeveroistoka.

“Dolaskom do raskrižja s Ulicom Đuke Begovića uslijed neprilagođene brzine i alkoholiziranosti naletjela je na 70-godišnju pješakinju i maloljetnu osobu koja se nalazila na dječjem biciklu s pomoćnim kotačima, a koji su se kretali sjevernom stranom istoga kolnika u smjeru jugoistoka.

Obavljenom analizom krvi  i urina utvrđeno je kako je 40-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od najmanje 2.31 g/kg u organizmu.  

U prometnoj nesreći teške ozljede zadobila je 70-godišnjakinja i maloljetna osoba, a kojima je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjom vozačicom te je predana pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom općinskom državnom odvjetništvu”, otkrili su iz policije.


Tagovi: NALETJELA NA BAKU PIJANA VOZAčICA

NEDAVNO OBJAVLJENO