Mortus pijana dama zabila se vozilom u kanal i ogradu pa zbrisala

Objavljeno, 01. srpnja 2024. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Mortus pijana vozačica sletjela je u kanal i udarila u ogradu, pa zbrisala s mjesta nesreće.

Kako u ponedjeljak javlja policija, sve se dogodilo jučer na području Velike Gorice. Vozačica je sinoć pronađena i uhićena.

“U nedjelju oko 17 sati u mjestu Velika Buna 36-godišnjakinja je pod utjecajem alkohola od 2,06 g/kg u organizmu upravljala osobnim automobilom zagrebačkih oznaka kolnikom Podvorničke ceste u smjeru jugozapada.

Dolaskom do kućnog broja 11 skrivila je prometnu nesreću s materijalnom štetom, sletjevši vozilom u odvodni kanal, nakon čega je udarila u dvorišnu ogradu. Potom se odvezla s mjesta nesreće bez da je vlasniku ograde ostavila podatke o sebi i vozilu kojim je uzrokovala prometnu nesreću.

Iste večeri policijski su je službenici pronašli i uhitili nakon čega je smještena u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Naknadnom provjerom utvrđeno je da je upravljala vozilom za vrijeme dok joj je ukinuta vozačka dozvola zbog negativnih bodova.

Vozačica je uhićena i smještena u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, nakon čega će uz optužni prijedlog biti dovedena na nadležni prekršajni sud”, rekli su danas u zagrebačkoj policiji.


Tagovi: PIJANA POBJEGLA PROMETNA UHIćENA VELIKA GORICA VOZAčICA

NEDAVNO OBJAVLJENO