Mortus pijan vozio lijevo-desno pa slupao tri automobila. Odmah ga strpali u zatvor

Objavljeno, 03. lipnja 2022. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Pijani vozač počinio je pravi rusvaj oko 1.20 ujutro u kojem je skrivio dvije prometne nesreće te slupao svoj i još tri automobila.

Nesreće su se dogodile u Svetom Ivanu Zelini kad je mortus pijani 67-godišnjak upravljao volkswagenom zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom Ogradske ulice u smjeru istoka.

“Dolaskom do kućnog broja 4 vozilom je prešao na desnu stranu kolnika te prednjim desnim dijelom vozila naletio na parkirani osobni automobil marke renault kangoo križevačkih registarskih oznaka.

Nakon prometne nesreće vozač je nastavio vožnju u smjeru istoka. Dolaskom do kućnog broja 20 iste ulice prešao je na lijevu stranu kolnika, a potom i na meki teren gdje je prednjim dijelom vozila naletio na parkirani automobil renault clio zagrebačkih oznaka.

Pri naletu parkirano vozilo odbilo se prema naprijed te naletjelo na metalni nosač nadstrešnice, a zatim na parkirani osobni automobil renault megane zagrebačkih registarskih oznaka. U prometnim nesrećama nije bilo ozlijeđenih osoba”, otkrili su u petak iz policije.
 
Vozač je alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,97 promila, a potom je smješten u policijski pritvor. Nakon što se otrijeznio, prepraćen je prekršajnom sucu koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 14 dana.


Tagovi: MORTUS PIJAN PROMETNA ZELINA

NEDAVNO OBJAVLJENO