DOBIO 13 GODINA ZATVORA

Monstrum Ivan Ciglenečki (28) tukao dvije djevojke i tjerao ih na oralni seks

Objavljeno, 14. srpnja 2021. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / FACEBOOK
AUTOR
Redakcijski tekst

Monstum Ivan Ciglenečki (28), koji je dvaput osuđen za teška kaznena djela protiv spolne slobode, svojoj prvoj žrtvi, mladoj djevojci (25), morat će platiti 100.000 kuna odštete.

Zagorski seksualni predator za brutalno silovanje djevojke u svibnju 2016. osuđen je na četiri godine zatvora. Samo osam mjeseci kasnije, počinio je novo teško kazneno djelo na štetu danas 28-godišnje djevojke, za što je dobio devet godina zatvora. Trenutačno je na odsluženju kazne.

Prema prvoj presudi, on je u svibnju 2016. od 3.30 do 7.30 sati u svojem stanu u Zagorju djevojku zatražio da ga oralno zadovolji. Nakon što nije pristala, snažno ju je izudarao pa se morala skinuti ostavivši gaćice jer je imala menstruaciju. Žicom joj je potom vezao ruke i natjerao da stavi spolovilo u usta.

Djevojka je plakala i molila da ga pusti, ali on ju je ošamario i tražio da pred njim radi čučnjeve i sklekove, i to za vrijeme dok su joj gležnjevi bili vezani žicom, ismijavajući je da nema kondicije. Za to vrijeme ju je snimao mobitelom i priejetio da će sve objaviti na Facebooku ako se ikom požali. Prestao je tek kad je svanulo.

100.000 KUNA ODŠTETE

Sud je u srijedu prihvatio tužbu djevojke te joj nepravomoćno dosudio 100.000 kuna odštete koju monstrum mora platiti s kamatama. Osim toga, mora joj nadoknaditi i 32.000 kuna sudskih troškova.

U siječnju 2018. pak osuđen je na devet godina zatvora jer je drugu djevojku fizički i spolno teško zlostavljao u veljači 2017. na Sljemenu kamo ga je ona odvezla automobilom: slagao joj je da su mu tamo prijatelji zapeli u snijegu.

Na ugibalištu nasrnuo je na nju tražeći da ga oralno zadovolji. Ona to nije htjela, pa ju je za kosu izvukao iz automobila, tukao je štapom i prisilio da stavi spolovilo u usta. Kako nije imao erekciju, natjerao ju je da se skine i stane pred svjetla automobila te ju je snimao mobitelom.

Tada je odmah uhićen (prijašnja presuda bila je u tom času nepravomoćna) i otad nije izlazio iz zatvora.


Tagovi: IVAN CIGLENEčKI SILOVANJE ZAGORJE

NEDAVNO OBJAVLJENO