VELIKO PRIZNANJE ZA POBU

Moćna njemačka udruga: Kad ste u Hrvatskoj, koristite samo ove bankomate

Objavljeno, 16. kolovoza 2019. Financijer
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Njemačka udruga za zaštitu potrošača svojim državljanima koji putuju u Hrvatsku preporučila je da novac u našoj zemlji svakako podižu na bankomatima Podravske banke, Agram ili Partner banke.

Veliko je to priznanje za koprivničku banku s obzirom da je udruga za zaštitu potrošača Stiftung Warentest u Njemačkoj iznimno utjecajna i cijenjena nevladina ustanova čije se preporuke slušaju s posebnom pozornošću.

Udruga je nedavno testirala bankomate u čak 29 svjetskih država, prenosi portal Jutarnji.hr, koja je poručila i kako u Hrvatskoj svakako treba izbjegavati bankomate mreže Euronet.

Rezultate istraživanja predstavila je slovenska udruga za zaštitu potrošača Zveza potrošnikov, a u njemu stoji kako ime poznate i velike banke potrošaču ne garantira najjeftinije podizanje novca.

Tijekom putovanja u Mađarsku treba koristiti bankomate CIB Bank, Erste banke i KDB Bank, ali nikako Euroneta, upozoravaju u njemačkoj udruzi.

Za podizanje gotovog novca u Srbiji najbolje su Banka Intesa, Komercijalna banka, Poštanska štedionica ili Sberbank, a treba izbjegavati Raiffeisen i AIK bank, prenosi Jutarnji.


Tagovi: BANKOMATI NJEMAčKA UDRUGA POBA

NEDAVNO OBJAVLJENO