Mladiću iznenada otkazao volan traktora, suvozač se bori za život u bolnici

Objavljeno, 17. lipnja 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Muškarac (51) se bori za život nakon strašne prometne nesreće koji je skrivio 22-godišnjak vozeći tehnički neispravan traktor u Međimurju.

Nesreća se dogodila u srijedu oko 17 sati na lokalnoj cesti između Gornje Dubrave i Gornjeg Mihaljevca. Mladi vozač upravljao je tehnički neispravnim traktorom te je pritom u kabini prevozio 51- godišnjaka i 32-godišnjaka, premda to nije smio.

U jednom trenutku na ravnom dijelu prometnice zbog tehničke neispravnosti volana došlo je do zanošenja i rotiranja traktora, a potom i silaska vozila u cestovni jarak. Nakon toga traktor se prevrnuo na bočnu stranu, dok je kabina prignječila 51-godišnjaka.

U izvlačenju ozlijeđenog putnika sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec. Hitno je prevezen u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je zadobio teške ozljede opasne po život te je zadržan na liječenju. Drugi putnik (32) iz traktorske kabine te vozač (22) nisu ozlijeđeni.

“!Protiv 22-godišnjeg vozača traktora, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, otkrili su u petak iz međimurske Policijske uprave.


Tagovi: MEđIMURJE PROMETNA TRAKTOR VOLAN

NEDAVNO OBJAVLJENO