UKRAO JOJ I NOVAC

Mladić zatočio djevojku u invalidskim kolicama jer je prekinula s njim

Objavljeno, 13. svibnja 2020. Crna kronika
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Mladić (28) iz Koprivnice zatočio je djevojku (29), inače stopostotnog invalida, u svojoj kući jer je prekinula vezu s njim.

Potom je otišao u njezin stan u koji je ušao kroz kuhinjski prozor te joj iz novčanika ukrao 5000 kuna. Cijelo vrijeme ozibljno joj je prijetio.

Sve se dogodilo prije mjesec dana, a mladić je uhićen te je i dalje u istražnom zatvoru koji mu je ovih dana produžen. Protiv njega koprivnički tužitelji podignuli su optužnicu zbog protupravnog oduzimanja slobode, prijetnje i krađe.

Tereti ga se da joj “u obiteljskoj kući u Koprivnici, nakon što je djevojka sa stopostotnim tjelesnim oštećenjem prekinula intimnu vezu s njim, nije dopustio da ode i fizički ju spriječio da izađe iz kuće”.

Pritom je bio fizički nasilan i ozbiljno joj zaprijetio te je protivno njenoj volji držao zatvorenu u kući do drugog dana. U međuvremenu otišao joj je u stan i ukrao novac.

“Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Općinskog suda u Koprivnici prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela”, priopćili su koprivnički tužitelji.


Tagovi: DJEVOJKA INVALID MLADIć ZATOčIO

NEDAVNO OBJAVLJENO