Mladić skinuo majicu i zapalio je ispod auta. Žena ostala bez peugeota!

Objavljeno, 09. srpnja 2023. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI ZAGREB / Požar oko 1.30 ujutro na Medveščaku
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Sumnja se da je u subotu oko 1.30 sati u Zvonimirovoj ulici na zagrebačkom Medveščaku došao do parkiranog peugeota zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 48-godišnjakinje.

“Potom je skinuo i zapalio svoju majicu koju je stavio pod branik vozila i udaljio se. U požaru je u potpunosti izgorio prednji dio peugeota, dok su na škodi riječkih oznaka, koji je bio parkiran ispred peugeota, uslijed velike temperature nastala termička oštećenja na stražnjem svijetlu.

Vatrogasci gase požar u Zvonimirovoj / Foto: JVP Zagreb

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu”, otkrili su u nedjelju iz zagrebačke policije.

Mladić je otkriven vrlo brzo nakon što je podmetnuo požar te je iste noći bio priveden u policijsku postaju. Policija ne otkriva motive tog suludog čina u kojem, srećom, nitko nije stradao.


Tagovi: AUTO POZAR VATRA ZAGREB ZAPALIO MAJICU

NEDAVNO OBJAVLJENO