POKRENUTA ISTRAGA

Mladić se s 2,16 promila zabio vozilom u drvo. Poginuo 21-godišnji suvozač

Objavljeno, 09. prosinca 2021. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / Automobilom se izravno zabio u drvo
AUTOR
Redakcijski tekst

Otvorena je istraga o okolnostima smrti 21-godišnjeg mladića koji je kao suvozač poginuo u strašnoj prometnoj nesreći kod Vrbovca.

Prema dosadašnjim informacijama, prometna nesreća dogodila se u subotu, 27. studenoga, oko ponoći u naselju Fuka koje je u sastavu općine Gradec između Vrbovca i Križevaca.

“Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća se dogodila na način da je vozač (21) osobnog automobila pod utjecajem alkohola od 2,16 g/kg u krvi upravljao osobnim vozilom kolnikom županijske ceste u naselju Fuka te je uslijed alkoholiziranosti i neprilagođene brzine u zavoju izletio s kolnika na meki teren i udario u stablo.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao suvozač iz osobnog vozila (21), dok je vozač s lakšim ozljedama prevezen u bolnicu. Dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika naložila je provođenje daljnjih izvida i hitnih dokaznih radnji vezanih uz prometnu nesreću”, otkrili su u državnom odvjetništvu.

Vozaču koji je izazvao strašnu prometnu nesreću prijeti do 15 godina zatvora. No, to nije nikakva utjeha obitelji tragično preminulog mladića.


Tagovi: DRVO MLADIć POGINUO PROMETNA SUVOZAč VRBOVEC

NEDAVNO OBJAVLJENO