PONOĆNI OBRAČUN U DUĆANU

Mladić htio na blagajnu preko reda. Nisu mu dali, pa je izvadio bokser…

Objavljeno, 10. siječnja 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Jedan je mladić (24) uhićen, a drugi priveden pa pušten nakon što su par minuta prije ponoći počinili pravi rusvaj u dućanu u Ulici Matice Hrvatske u Bjelovaru.

Sve je, kaže policija danas, zakuhao 24-godišnjak koji je u dućanu preko reda htio platiti artikle, ali 26-godišnjak koji je bio prije njega na blagajni to mu nije dopustio. Zbog toga su se prvo verbalno, a potom i fizički sukobili.

“Uslijed fizičkog sukoba došlo je do rušenja artikala s obližnjih polica. Potom je 24-godišnjak izvadio iz džepa jakne metalni bokser te ga stavio na ruku, a sukob je nakon toga prestao. Obojica su privedeni u policiju”, navode u bjelovarskoj Policijskoj upravi.

Kod 26-godišnjaka utvrđena je koncentracija alkohola od 0.72 promila, a 24-godišnjak napuhao je 0.93 promila. Srećom, nitko nije ozlijeđen.

“Od 24-godišnjaka je privremeno oduzet bokser, odnosno oružje D kategorije te je smješten u posebnu prostoriju policije. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja protiv javnog reda i mira te Zakona o posjedovanju oružja”, otkrili su u policiji.

Protiv 26-godišnjaka također slijedi optužni prijedlog, i to zbog remećenja javnog reda i mira. On je nakon ispitivanja u policiji pušten na slobodu.


Tagovi: BJELOVAR BLAGAJNA BOKSER DUćAN POLICIJA PREKO REDA

NEDAVNO OBJAVLJENO