DETALJI NESREĆE

Mladić (23) se zabio u kamion i ispao iz vozila. Na mjestu je preminuo

Objavljeno, 21. srpnja 2021. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / Prizor s mjesta strašne nesreće jučer na staroj zagorskoj
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće u kojoj je na staroj zagorskoj cesti u utorak oko 12.20 sati poginuo vozač (23) osobnog automobila.

“Upravljao je seatom ibizom krapinskih oznaka, a kretao se državnom cestom broj 1 u ravnini mjesta Bukovje Bistransko u smjeru sjevera. Ulaskom u lijevi zavoj prešao je na suprotni prometni trak i udario u teretno vozilo mercedes actros pulskih oznaka na kojem se nalazila priključena i poluprikolica.

Teretnim vozilom u smjeru juga upravljao je 49-godišnjak. Nakon toga, seat je naletio i na zaštitnu metalnu ogradu, dok je teretno vozilo uslijed nastalih oštećenja prešlo na istočnu prometnu traku te također udarilo u zaštitnu ogradu. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 23-godišnjak.

Neposredno nakon prometne nesreće je 58-godišnji državljanin Slovenije, koji je upravljao osobnim automobilom slovenskih oznaka i kretao se iza skupa vozila u smjeru juga, naletio na krhotine metala i pritom oštetio vozilo”, otkrili su iz zagrebačke policije.

Vatrogasci koji su bili na mjestu nesreće ispričali su jučer kako je mladić (23) u sudaru ispao iz automobila i na mjestu preminuo.


Tagovi: KAMION POGINUO PROMETNA STARA ZAGORSKA

NEDAVNO OBJAVLJENO