Mladić (22) pretukao policajca koji je na motociklu došao za njim u dvorište

Objavljeno, 16. lipnja 2022. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / IUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Mladiću (22) koji je pretukao policajca određen je jednomjesečni istražni zatvor nakon što je ispitan te je protiv njega pokrenuta istraga.

Tereti ga se za napad na službenu osobu, odnosno prometnog policajca, ali i oštećenje policijskog motocikla, doznajemo u četvrtak od državnog odvjetništva.

“Postoji osnovana sumnja da je mladić u nedjelju oko 21 sat u Požegi počinio navedena kaznena djela. Nakon što je u njegovo dvorište, za njim, službenim motociklom, zbog prethodno počinjenog prekršaja, došao policijski službenik radi njegove identifikacije, odbio je policajcu dati osobne dokumente.

Pritom ga je vrijeđao i fizički nasrnuo na policijskog službenika. Osnovano se sumnja da ga je nekoliko puta udario u glavu i oborio na tlo te mu zadao više udaraca u glavu i tjelesno ga ozlijedio, a potom mu je uputio ozbiljne prijetnje i prevrnuo službeni motocikl, pri čemu ga je oštetio.

Sucu istrage Županijskog suda podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac jea to prihvatio i okrivljeniku odredio istražni zatvor”, otkrivaju državni tužitelji u četvrtak.


Tagovi: MLADIć MOTOCIKL POžEGA PRETUKAO POLICAJCA PRITVOR PROMETNI POLICAJAC

NEDAVNO OBJAVLJENO