BIZARNA PRESUDA

Mladić (17) ujutro nije htio izvesti psa u šetnju pa završio na sudu

Objavljeno, 07. rujna 2021. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ARHIVA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Malodobni mladić (17) proglašen je krivim i osuđen jer nije htio izvesti obiteljskog psa u šetnju pa se derao na sestru i malu nećakinju koja ga je budila.

Sve se dogodilo potkraj kolovoza ove godine u stanu u Zagrebu, a mladić je pred prekršajnim sucem sve priznao. Tereti ga se da je počinio nasilje u obitelji prema malodobnoj nećakinji i sestri.

Prema presudi, nećakinja ga je došla probuditi u spavaću sobu kako bi njihovog obiteljskog psa mužjaka, mješanca starog oko deset godina koji se odaziva na ime Maks izveo u šetnju jer je tog časa obavio nuždu u stanu. Mladić se naljutio jer ga je probudila pa se počeo derati.

“Utišaj se, ne ponašaj se tako bahato, ti si još uvijek klinka!“, vikao je na nećakinju.

No, to je čula njena majka, sestra okrivljenoga koja se nalazila u kuhinji, a koja je potom došla u spavaću sobu te ga zatekla kako se i dalje dere na njenu kćer. Rekla mu je da se prestane derati te da ode prošetati psa, no to ga je još više razljutilo.

“Kako si ju to odgojila”, urlao je na sestru te ju objema rukama primio za laktove i izbacio iz svoje sobe.

Sestra je odmah pozvala policiju, a mladić je na sudu ekspresno proglašen krivim te mu je zbog nasilja u obitelji izrečen sudski ukor. Dakle, ne mora platiti nikakvu kaznu. Presuda je odmah postala pravomoćna.


Tagovi: OBITELJSKO NASILJE PAS PRESUDA šETNJA

NEDAVNO OBJAVLJENO