NEVIĐENA DRAMA

Mladić (17) nakon presude zbrisao sa suda, proletio kroz zatvorena vrata

Objavljeno, 15. listopada 2020. Crna kronika
# Foto: SUD / Županijski sud u Varaždinu
AUTOR
Redakcijski tekst

Mladić (17) pobjegao je iz zgrade suda i napravio neviđen rusvaj nakon što je čuo presudu koju mu je izrekao sudac za mladež.

Sve se dogodilo u srijedu oko 15 sati u zgradi Županijskog suda u Ulici braće Radić u Varaždinu. Nako što mu je sudac priopćio odgojnu mjeru, odnosno presudu, maloljetnik se sjurio iz sudnice prema izlazu iz zgrade.

U bijegu su ga pokušala zaustaviti dvojica pravosudnih policajaca koji su osiguravali ulaz u zgradu suda. Uhvatili su ga i naredili da stane, ali mladić im se otrgnuo, odgurnuo ih i nastavio bijeg.

Potom se zaletio na zaključana ulazna vrata suda i doslovce proletio kroz staklo koje je razbio. Pobjegao je u smjeru Trakošćanske ulice, ali ipak nije daleko stigao.

Tamo su ga uspjeli sustići pripadnici interventne policije PU varaždinske. Brzo su ga svladali i stavili mu lisice na ruke.

“Uporabili su sredstva prisile i priveli ga u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Predan je pritvorskom nadzorniku uz prijavu za kazneno djelo prisile prema službenim osobama”, otkrili su u policiji.


Tagovi: BIJEG POLICIJA SUD

NEDAVNO OBJAVLJENO