Mladi par koji je danas poginuo na motociklu ima troje male djece!

Objavljeno, 23. travnja 2023. Crna kronika
# Foto: POZEGA.EU / Strašna prometna nesreća kod Požege u nedjelju
AUTOR
Redakcijski tekst

Nezapamćena tragedija potresla je cijeli požeški kraj u nedjelju poslijepodne.

U stravičnoj prometnoj nesreći oko 14.30 sati u nedjelju u Novim Mihaljevcima kod kućnog broja 60a poginule su vozač motocikla i suvozačica. Motociklist se kretao iz smjera Velike te se usljed neprilagođene brzine zabio u golf koji je dolazio iz smjera Požege.

Poginuli su supružnici Krešo i Anita Vidović / Foto: Facebook

Muž i žena na motociklu na mjestu su poginuli, a vozač golfa prošao je bez ozljeda. Kako smo upravo doznali, riječ je o Kreši i Aniti Vidović, roditeljima troje djece s područja Jakšića, mjesta istočno od Požege.

Ovo je zavoj u smjeru Požege u koji je motociklist vjerojatno prebrzo ušao pa je prešao na lijevu stranu / Foto: Google street view

Škola koju pohađa jedno dijete obavijestila je u nedjelju poslijepodne druge roditelje iz razreda o strašnoj tragediji. Očekuje se u ponedjeljak dolazak psihologa u školu.

Neslužbeno, motociklist je u desnom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na lijevu stranu ceste upravo u trenutku kad je iz suprotnog smjera naišao vozač golfa.

Novi Mihaljevci su na cesti između Požege i mjesta Velika na sjeveru županije, a prometna se dogodila točno na granici mjesta Novi Mihaljevci i Općine Velika.

Policija u ponedjeljak o nesreći:

“U nedjelju oko 14.35 sati u mjestu Novi Mihaljevci, 41-godišnji vozač koji je upravljao motociklom bmw požeških registarskih oznaka, ulaskom u oštar zavoj udesno, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom.

Došlo je do pada motocikla na kolnik i klizanja motocikla na suprotnu prometnu traku i udara u prednji lijevi dio osobnog automobila marke volkswagen požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,26 promila iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnjak.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 41-godišnji vozač i putnica na motociklu starosti 39-godina, dok je 45-godišnji vozač lakše ozlijeđen.

Očevidu je bila prisutna općinska državna odvjetnica u Požegi, a u vremenu od  14.50 do 18.50 sati nerazvrstana cesta NC2 između naselja Požega i Mihaljevci bila je zatvorena za sav promet”.

Foto: POZEGA.EU


Tagovi: MLADI PAR MOTOCIKL POGINUO POZEGA PROMETNA TROJE DJECE

NEDAVNO OBJAVLJENO