Mladi motociklist (24) poginuo u stravičnoj nesreći

Objavljeno, 29. rujna 2023. Crna kronika
# Foto: POLICJJA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Mladi motociklist (24) poginuo je kasno sinoć u stravičnoj prometnoj nesreći zbog koje je bio prekinut i cestovni i željeznički promet.

“Jučer oko 23.30 sati u Riječkoj ulici u Karlovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao motociklist. Neregistriranim motociklom prije stjecanja prava na upravljanje, upravljao je 24-godišnjak i kretao se u smjeru Duge Rese.

Dolaskom do mjesta gdje je zbog izvođenja radova desna prometna traka zatvorena za odvijanje prometa, nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste već se nastavio kretati prostorom gradilišta na desnoj prometnoj traci te nailazi na nakupinu kamenog agregata.

Uslijed navedenoga je u nekontroliranom kretanju vozač s motociklom odbačen u radni stroj, a potom je motocikl odbačen na željezničku prugu. Nakon toga, vlak koji je prometovao u smjeru Karlovca nailazi na motocikl i odbacuje ga na zemljani nasip.

Od trenutka prometne nesreće do 3.05 sati bio je zatvoren željeznički promet, dok je promet Riječkom ulicom bio zatvoren do 4 sata. Nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđeno izvješće”, otkrili su u petak iz policije.


Tagovi: KARLOVAC MLADI MOTOCIKLISTI POGINUO VLAK

NEDAVNO OBJAVLJENO