Mladen zgrabio punicu Nadicu zbog vode na balkonu: Nikad se nismo voljeli

Objavljeno, 27. svibnja 2022. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Zet Mladen (54) osuđen je na zatvorsku kaznu zbog napada na punicu Nadicu (78) koja im je prigovorila jer polijevaju vodu po balkonu.

Prema presudi, Mladen je lani u svibnju oko 14.30 sati u Zagrebu napao punicu jer je prigovorila njegovu djetetu zbog polijevanja vode po balkonu.

“Prišao je punici, glasno vikao na nju te ju rukama uhvatio za ramena i tresao, te s nakanom da je zastraši rekao joj: Majku vam božju, sve ću vas srediti! Uslijed tih prijetnji je Nadica osjetila uznemirenost i strah za vlastiti život, dakle bliskoj osobi ozbiljno je prijetio”, piše u presudi.

Mladen je priznao kako su se on i punica i prije svađali, a svađali su se i te zgode u kojoj je on branio svoju kćer od napada bake. Znali su se posvađati i potom pomiriti za tjedan dana, ali nikada nije bilo ništa ozbiljno.

“Možda sam primio punicu za ramena, ali je sasvim sigurno nisam tresao. Nisam agresivna osoba, a osobito ne prema ženama. Svašta sam vikao, istina, ali nisam joj rekao ‘sve ću vas srediti’. Od tog dana dolazim po dijete, ali ne izlazim iz auta i nemam kontakta s punicom.

Rekla mu da smiri hormone

Ja i punica nikad se nismo posebno voljeli, ali bili smo u dobrim odnosima. Ja sam sa svojih deset prstiju mnogo toga za nju dobroga napravio”, branio se Mladen na sudu.

Punica Nadica rekla je kako je njezina unuka mela po balkonu, a voda je curila na nju jer je bila ispod, u dvorištu. Rekla im je: Zaboga, kaj to radite? Nakon toga zet Mladen je sišao u dvorište.

“Bila sam uplašena, primio me za ramena i tresao. Rekao je ‘majku vam božju’ i još neke riječi, primjerice ‘sad ćete vidjeti, sve ću vas srediti’. To nije prvi put da je vikao, cijela ulica ga čuje. Bojim ga se i vrlo je glasan.

Ja sam mu samo rekla da smiri hormone. To je već drugi put da me je zet tako primio. Očima me je arogantno gledao i uplašila sam se. Nakon što sam pozvala policiju, zet je htio pobjeći, ali ga je policija spriječila”, svjedočila je gospođa Nadica.

Općinski sudac Mladena je proglasio krivim i osudio na 6 mjeseci zatvora u koji ne mora ako u roku od dvije godine ne počini slično nedjelo. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.


Tagovi: BALKON NAPAD PUNICA ZAGREB ZET

NEDAVNO OBJAVLJENO