POTPISANI UGOVORI

Mlade obitelji kupile vrijedna gradilišta za samo 40-ak tisuća kuna

Objavljeno, 11. svibnja 2021. Vijesti
# Foto: GRAD KOPRIVNICA / Svečano potpisivanje u utorak u Koprivnici
AUTOR
Redakcijski tekst

Grad Koprivnica raspisao je javni natječaj za prodaju građevinskih zemljišta po povoljnijim uvjetima na području Podolica.

U utorak potpisani su ugovori s pet obitelji koje su ostvarile najveći broj bodova te time pravo na kupnju zemljišta po povoljnijim uvjetima. Tri su ostvarile popust od 70 posto, a dvije 60 posto.

Na listi nakon provedenog javnog natječaja našlo se 15 parova, a prvih pet ostvarilo je najviše bodova i najveći popust.

To su: Adela i Nikola Besedić iz Koprivnice, Ivona i Matej Punčikar iz Subotice Podravske, Sanka Hojsak iz Koprivnice i Denis Novosel iz Slavonskog Broda, Željka Trojak i Tomislav Ištvanović iz Koprivnice te Marina i Luigi Mjeda iz Koprivnice.

Drago mi je da se ova mjera pokazala kao dobra. Želim vam puno sreće, osobnog zadovoljstva i zdravlja da što prije izgradite svoje domove i da nam ostanete u Koprivnici – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Prodane parcele veličine su od 527 do 625 metara kvadratnih, Dok je početna cijena zemljišta bila od 122.000 do 145.000 kuna, zemljišta su prodana po cijeni od 36.600 kuna do 49.200 kuna.


Tagovi: GRADILISTA MLADE OBITELJI

NEDAVNO OBJAVLJENO