HRABRA BLAGAJNICA IH SPRIJEČILA

Mlada udovica Fata ukrala ribice u dućanu, morat će u zatvor

Objavljeno, 03. studenoga 2021. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Fata (28) bi mogla završiti u zatvoru zbog krađe 27 ribljih konzervi iz Plodina. Tužitelji u optužnici za nju traže osam mjeseca bezuvjetno.

Navodi se kako je riblje konzerve zajedno s još jednom ženom ukrala u Plodinama u Zaboku lani u lipnju. Konzerve su ukupno vrijedne oko tisuću kuna.

Kradljivice s torbama primijetila je blagajnica Martina te je tražila da stanu i potom potrčala za njima.

“Pobjegle su iz trgovine, a Fata se u jurnjavi zabila u auto na parkiralištu, pa sam joj uspjela torbicu strgnuti s ramena. Potom sam sustigla i drugu ženu te i njoj otela veliku torbu.

Žene su nakon toga pobjegle prema autobusnom kolodvoru, a ja sam se vratila u trgovinu i sve predala šefici”, ispričala je hrabra blagajnica tijekom istrage.

Fata je sve priznala, ali rekla da pomagačicu ne poznaje, već ju je srela ispred Plodina pa su zajedno krenule krasti. Fata je udovica i majka petero djece, a živi u Zagrebu. Do Zaboka se dovezla taksijem koji je platila 200 kuna, kaže.

Proglase li je krivom, a to je posve izgledno jer je sve priznala, završit će iza rešetaka na osam mjeseci. Naime, već ranije je pravomoćno osuđivana za krađe.


Tagovi: FATA KRAđA PLODINE RIBLJE KONZERVE ZABOK

NEDAVNO OBJAVLJENO